• Tuotekehitys

    Q8 - tuotekehitys

    Kokemus, tietotaito ja tahto kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja teollisuus- ja korjaamoyhtiöille, moottoriurheilulle, henkilöliikenteelle ja raskaalle kalustolle.
  • Palvelu

    Olemme vieneet palvelun aivan uudelle tasolle. Ota yhteyttä alueesi Aluepäällikköön ja kuulet kuinka me haluamme palvella jälleenmyyjät, autokorjaamot ja tuotteiden loppukäyttäjät. Toimituksemme tapahtuu nopeasti Tuusulan varastolta, jopa samana päivänä.

  • Laatu

    Q8 Oils laadun takeena on Pohjoismainen voiteluainetehdas Tukholman Louddenissa jonka laatua valvoo myös Kuwaitin Öljyministeriö.

Q8 Öljyhaku

Our Company

   Hae sopivat voiteluaineet rekisterinumeron perusteella!

Q8 Bulkkitoimitukset

Meiltä myös bulkkitoimitukset!
Kysy lisää!

Mäkelä Racing

Miikka Mäkelästä Formula Fordien Suomenmestari 2014!

Lue lisää!

HERTÉN Snowcross

HERTÉN Snowcross

Lue lisää!

Öljyluettelot

 

Q8 Teollisuusluettelo
Q8 Luettelo

Uutiset

UutisetTapahtumat

 

 
 
 Featured Clients
Texture

 

Q8 Oils Q8 Oils on v. 1983 perustetun Kuwait Petroleum Internationalin tuotemerkki. Yhtiö hallinnoi yli 4000 Q8 -huoltoasemaa Euroopassa. Q8 yhtiön päivittäinen myynti on 75 miljoonaa litraa voiteluaineita ja liikevaihto on 10 mrd vuodessa. Öljyvarallisuudella mitattuna on Kuwait Petroleum International maailman 4.s suurin öljy-yhtiö.

Q8 Oils on -kansainvälisessä mittakaavassa-Suomen markkinoiden suurin öljy-yhtiöiden tuotemerkki. Pohjoismaissa Q8 Oils voiteluaineet ovat saaneet vankan aseman; Ruotsissa on osassa asiakassektoreita merkin markkinaosuus jopa yli 70 %.

Lisääntynyt kilpailu ja kiristynyt markkinatilanne maailmalla asettavat Q8 voiteluaineille kansainvälisesti korkeat laatukriteerit. Eri ammattialojen haasteelliset olosuhteet määräävät tiukat ehdot öljyjen ominaisuuksien tuotekehitykseen, mikä vaatii vankkaa asiantuntemusta voiteluaineen eri ainesosien tuntemisessa.
Käyttäjäkokemus maailmanlaajuisesti osoittaa että Q8 täyttää sille osoitetut vaatimukset; sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat korkea laatu, pidentyneet öljynvaihtovälit, energia säästö, biologinen hajoavaisuus, moottorin puhtaana pito sekä soveltuvuus ympärivuotiseen käyttöön.

 

Ota yhteyttä

oy Sandman-Nupnau ab
Rälssintie 10
00720 Helsinki
Finland

+358 207 515250
© Oy Sandman-Nupnau Ab

Mistä sitä saa!